Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ ΜΑΜΑ

Δεν ειναι απο τις δημοφιλεστερες παραλιες τις χαλκιδικης,αλλα την ξεχωριζω για τα πεντακαθαρα νερα τις και την ηρεμια που εχει,....η μαλλον ειχε?
Μολις 40 λεπτα απο θεσ/νικη(υπο φυσιολογικες συνθηκες) η παραλια του αγ μαμα που εκτεινεται απο το camping τις αεροποριας εως την ποτιδαια μια αποσταση δηλαδη περιπου 3χλμ σου εδινε την δυνατοτητα να απολαυσεις το μπανιο σου σε πεντακαθαρα νερα χωρις να ειναι ο ενας πανω στον αλλον, να μπορουν να παιζουν τα παιδια σου χωρις να ενοχλουν, να παιζεις τις ρακετες σου ανετα,να κανεις γυμνισμο χωρις να ενοχλεις ή να σε ενοχλει κανενας .
δυστυχως ομως χρονο με τον χρονο χανει κι αυτη την ιδιαιτερη ομορφια που ειχε,τα beach bars αισιως γινανε εξι απο ενα που υπηρχε πριν 2-3 χρονια ,ολο και περισοτερος κοσμος μαζευεται τα σ/κ και αν δεν υπηρχε ο χωματοδρομος που ισως αποτρεπει καποιους να την επισκεφτουν τα πραγματα θα ηταν ακομα χειροτερα.
Αν οπως ακουγεται αληθευει και το γεγονος οτι ολη η εκταση πανω απο την παραλια η οποια τωρα ειναι ακατοικητη εχει μοιραστει απο την κοινοτητα στους κατοικους τοτε....παπαλα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου