Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Τοπ προορισμοί χωρίς... ρούχα! Που μπορείτε να μείνετε γυμνοί δημοσίως χωρίς να σας κυνηγήσουν;
Ημερομηνία: 15 Φεβρουαρίου 2012
Τοπ προορισμοι χωρις... ρουχα! Που μπορειτε να μεινετε γυμνοι δημοσιως χωρις να σας κυνηγησουν;
Κυκλοφορήστε ελεύθερα στους δρόμους δίχως ρούχα! Σας φαίνεται αστείο; Εμείς βρήκαμε τους 8 κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο που μπορείτε να το κάνετε χωρίς να σας... κυνηγήσουν!

Γήπεδο του γκόλφ: La Jenny Naturist Course, Γαλλία

Όχι μόνο επιτρέπονται, αλλά επιβάλλονται! Αν είστε λάτρης του γκόλφ σε στυλ απελευθερωμένο..., το  La Jenny Naturist Course είναι the place to be για εσάς!
Παραλία γυμνιστών: Haulover Beach Park, Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια μαρίνα, 6 γήπεδα τέννισ, ένα τεράστιο γήπεδο γκόλφ και απεράντη λευκή άμμος χαρακτηρίζουν το Haulover Beach Park. Την ανατροπή κάνουν όλοι οι θαμώνες της παραλίας όμως που επιδίδονται στις διάφορες δραστηριότητες δίχως καν τα απραίτητα!

Το resort των γυμνιστών: CHM-Montalivet, Γαλλία

Πιο λιτά δεν γίνεται... Σ' αυτό το resort μόνο βαλίτσες δεν χρειάζεται να φέρετε αφού προορίζεται... για γυμνιστές!! Κολημπήστε στην πισίνα, δείτε θεατρική παράσταση, κάντε ψώνια στο εμπορικό κέντρο! Αλλά χωρίς... ρούχα! Θα κάνετε booking;

Πάρκο γυμνηστών: Englischer Garten, Γερμανία

Στο κέντρο του Μονάχου, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα στην Ευρώπη. Αλλά όπως καταλάβατε δεν είναι μόνο αυτό ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του! Από το 1960 επιτρέπεται και ο γυμνισμός, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!


Παγκόσμια ημέρα ποδηλασίας

Φαίνεται ότι αρέσει η ιδέα... και έτσι από το 2006 επεκτείνεται σε όλο και περισσότερες χώρες! Αν έχετε ποδήλατο, ετοιμαστείτε για την επόμενη φορά που θα πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα!
Travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου